Endgame: JIDOKA

De laatste dag is aangebroken… Voor we gaan terugblikken op wat voor ons een zeer leerrijke stage was, gaan we het eerst nog even over de behaalde resultaten hebben.

Go-To-Market plan

Het marketingplan is volledig afgerond. Enkele dagen geleden hebben we met trots het volledige plan kunnen doorsturen naar het managementteam van JIDOKA. We hebben onze stage mogen afsluiten via een presentatie gericht naar het management. Het was een uitdaging om voor een echt publiek te presenteren.

De presentatie is vlot verlopen en we hebben de vragenronde overleefd. We hopen nu dat we JIDOKA verder geholpen hebben met hun toekomstplannen.

Advertising

Als laatste kleine side task hebben we advertenties gemaakt die JIDOKA kan plaatsen via Social Media. Het was nog wel een leuke opdracht om te doen, vooral omdat je via Photoshop jouw creativiteit volledig zijn gang kan laten gaan.

De Stage – Reflectie

Na de voorbije 12 weken kunnen we nog steeds zeggen dat we blij zijn dat we voor JIDOKA gekozen hebben als stagebedrijf. Het was een leerrijke ervaring. We zijn meer te weten gekomen over de IT-wereld, hebben veel bijgeleerd over marketing en het bedrijfsleven.

Patrick Hellemans heeft ons zeer veel geleerd en de contactmomenten met hem waren altijd interessant. Door samen onze ideeën en meningen uit te wisselen is het eindresultaat tot een goed einde gekomen.

We wensen JIDOKA het allerbeste toe en hopen dat we hen hebben kunnen helpen naar de toekomst toe. Stiekem hopen we erop om JIDOKA binnen de 10 jaar op de lijst te zien staan van ‘Top 10 IT-bedrijven in België’ 😉

We willen ook Paula Kozanecka bedanken om ons zo goed te begeleiden. Ten slotte willen we de mensen bedanken die onze blog gevolgd hebben of binnenkort nog gaan lezen.

Signing off… Jan Froeyen & Mathias Stoffelen

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s