Blog Party: Part 3

Jan: ‘Mathias, gaan we onze blog schrijven?’
Mathias: ‘Hoezo? We hebben die vorige week toch pas geschreven?’

Zo ging het ongeveer vanmiddag. Voor degene die het een beetje volgen, we schrijven elke twee weken een blog over hoe onze stage verloopt. Bovenstaande conversatie zegt al veel; de tijd vliegt enorm snel om en we zitten ondertussen in een leuke routine.

De voorbije twee weken waren cruciaal voor ons go-to-market plan. We hebben aan het begin van vorige week feedback gekregen van Patrick over ons tot nu toe geleverde werk. Hij was zeer tevreden over wat we al allemaal gevonden en geschreven hadden. Natuurlijk was niet alles perfect en heeft hij ons een duwtje in de juiste richting gegeven.

We zitten ondertussen in de helft van onze stageperiode.


Hierdoor hebben we de voorbije dagen onze handen meer dan vol gehad met allerlei nieuwe informatie die op ons af kwam. Deze informatie hebben we dan zo goed mogelijk proberen te verwerken en we kunnen toch met trots zeggen dat ons go-to-market plan de juiste richting uit gaat. Dat vindt ook Patrick die gisteren met ons de stand van zaken heeft overlopen.

Het is nu aan ons om het plan te vervolledigen en om tot een mooie conclusie te komen, maar met het zonnetje dat de laatste week zo mooi schijnt gaat alles een stuk vlotter 😎.

Onze volgende blog zal pas voor na de paasvakantie zijn, dan zullen onze batterijen weer volledig opgeladen zijn en zijn we ook klaar om een mooie conclusie te vormen wat het go-to-market plan betreft. Ook onze bachelorproef zal dan al een stuk verder staan en kunnen we hier ook wat meer over vertellen… Tot dan! 😉

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s